bootjenodig_vaargebied

Vaargebied & omgeving Hart van Friesland

Friesland 
Friesland staat synoniem voor watersport, ook geen wonder, er is vrijwel geen gebied te bedenken dat zo in het teken van watersport staat en als u voor een onvergetelijke vakantie kiest waarbij u de Friese wateren wilt verkennen, dan is Watersportcentrum Hart van Friesland een uitstekende startplaats.

Het Hart van Friesland ligt namelijk centraal in het merengebied. Circa twee kilometer van het Sneekermeer en de Goingarijpsterpoelen, ongeveer 5 kilometer van de Langweerderwielen en het Koevordermeer, direct aan het Prinses Margrietkanaal. Zonder de mast te strijken kunt u naar deze vele meren en kanalen toe varen/zeilen.

De combinatie van een ligplaats in onze jachthaven met de uitstekende faciliteiten die wij u kunnen bieden, vormen de ingrediënten voor een optimale vakantie.

Als u voor een ligplaats nabij de Friese meren kiest, dan is Watersportcentrum Hart van Friesland een uitstekende startplaats. En weet u waarom….

  • Hart van Friesland ligt centraal in het merengebied. Zonder de mast te strijken kunt u vele meren en kanalen bezeilen.
  • Er is een goede bereikbaarheid: – Via de snelweg A7 en via het water, Prinses Margrietkanaal, Oosterbrugsloot.
  • Hart van Friesland beschikt over een fraai appartementenhotel (2-6 persoons appartementen).
  • Er is een prima restaurant (in Hindelooperstijl) met een gezellige scheepsbar en een sfeervol (overdekt) terras aan het water.
  • Er is ruime parkeergelegenheid.
  • Hart van Friesland betekent: Fries, Groen, Rust en Water

BEKIJK ALLE VAARROUTES IN FRIESLAND

Start typing and press Enter to search