Ligplaatsnodig.nl – centraal gelegen tussen de Friese meren!

Bij LIGPLAATSNODIG.nl / Hart van Friesland in Uitwellingerga kunt u een mooie ligplaats huren voor uw motorboot, zeilboot of sloep. Onze jachthaven biedt alle faciliteiten die u maar kunt bedenken en is een uitstekende basis voor uw boot. Onze jachthaven is centraal gelegen tussen de Friese meren en ook via de weg uitstekend te bereiken.

Winterstalling

Bij Hart van Friesland kunt u ook uw boot laten overwinteren. Wij bieden veilige winterstallingsplaatsen op de wal en in onze overdekte winterstalling.

ligplaatsnodig_winterstalling

Onze jachthaven beschikt over een brede helling en een 26-tons bootlift en wij kunnen hierdoor zowel motorboten als zeilboten eenvoudig en veilig stallen.

Vaargebied Friesland

Friesland staat synoniem voor watersport, ook geen wonder, er is vrijwel geen gebied te bedenken dat zo in het teken van watersport staat.

bootjenodig_vaargebied

Het IJsselmeer en de waddeneilanden zijn natuurlijk populaire bestemmingen voor menig watersporter, maar Friesland biedt voor de watersport nog veel meer!

Jachthaven Hart van Friesland

Als u voor een ligplaats kiest waarbij u de Friese wateren wilt verkennen, dan is Jachthaven Hart van Friesland een uitstekende startplaats die vele faciliteiten biedt.

Bekijk het filmpje en ontdek Hart van Friesland!

Friesland “the best of Europe”

Lonely Planet heeft de provincie verkozen tot nummer drie van de tien ‘Best in Europe’ plekken van 2018. Wat de verkiezing nog meer bijzonder maakt, is dat een Nederlandse bestemming nog nooit zo hoog eindigde op deze beroemde lijst. De Friese provincie mag hier dus met alle recht erg trots op zijn.

Bekijk het filmpje en ontdek Friesland!

DRONEFILM: Hart van Friesland

Ontdek de prachtige locatie van Hart van Friesland vanuit de lucht. Centraal gelegen en omringd door het waterrijke Friese merengebied.

Bekijk het filmpje en ontdek de omgeving van Hart van Friesland!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en aanbiedingen? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Start typing and press Enter to search